Hyvää kansainvälistä riippumattopäivää 22.7.!

Kyllä, sellainenkin on tietysti keksitty 🙂 Ja kyllähän tätä ikiwanhaa, superhelppoa ja mukavaa huilailupaikkaa sopiikin juhlistaa.

Itselläni ei ole ollut aikomustakaan siirtyä takaisin telttailuun sen jälkeen, kun ensimmäisen kerran testasin retkiriippumattoa muutama vuosi sitten. Riippumatto on niin paljon kevyempi ja pienempään tilaan menevä kannettava ja, ennen kaikkea, niiiiin paljon mukavampi nukkumapaikka! Ei paljon purista, vaikka alla olisi mitkä kivet ja männynkävyt.

Ja toisin kuin aina luullaan, riippumatossa ei nukuta C:nä tai V:nä selkä mutkalla, vaan diagonaalisesti reunasta reunaan, jolloin matto (ja nukkujan selkä) menee melkeinpä aivan vaakatasoon. Itse myös pyörin täysin huoletta molemmilla kyljillä yön aikana – no problemo 🙂

Happy Hammock Day!

Riippumatto

Yksi vastaus artikkeliin “Hyvää kansainvälistä riippumattopäivää 22.7.!”

  1. Minusta riippumaton ihanuus on juuri tuo vapauden tunne ?. Vietettyäni aikanaan kymmeniä öitä teltassa, en sinne kyllä palaisi. Valitettavasti riippumattokin on vain haave. Iloitsen kuitenkin kovasti siitä, että tuon mahdollisuuden on moni löytänyt. Varmasti lisääkin väkeä tulee mattoilemaan, kunhan ensin rohkenee kerran kokeilla.
    Antoisia mattoilureissuja ??

Vastaa